Birthday Giveaway by Wanaseoby.com





Today's activity.. Ada tiga hari till next exam and aku decide tak nak fikir pasal exam langsung! *adakah ini keputusan yang elok?* well semalam dengan dua hari lepas aku baru lepas exam 2 hari berturut T-T so this is my self reward kononnya.. haha 

Bukak laptop *rancang nak sambung type entry pasal ALAM . This is for the sake of my memories even aku tahu tak ramai yang minat dengan benda ni hoho*

Lepas bukak laptop, rasa nak bukak youtube dulu instead of blogger.com

Ternampak video "Top 50 kpop song May 2016" *bukak* *tengok*
Next video "Got7 Junior judging face moments" *terhibur* *tengok Jackson punya pulak*

Dan seterusnya begitu lah cara youtube buat aku melagha.. haha tapi kali ni aku tengok sampai Jackson je then bukak blogger.com *check feed dulu*

Teringat nak bukak blog wanaseoby. Blog ni selalu aku usha masa zaman2 aku addicted to editting blog. Sekarang pun addict lg tapi tak ada masaaaa. Lagi satu aku suka pasal blog die ni adalah layout blog die.. OMG semuaa layout blog dia aku suka. I wish I have that talent haha 

Ternampak Giveaway ni so teringin nak join. Dah lama tak join GA so I tag http://budaksukavanilla.blogspot.com/ and http://www.leyayeolly.com/ 

Act ni salah satu blog yg aku suka lawat. huhu

Assalamualaikum

3 person read and comment:

leya yeolly said...

terima kasih tag. btw saya dah join. Good luck untuk awak. Cantik header, comel. hihihi

AinAthirah Anuar said...

blogwalking . kita pun join :D
http://theathra.blogspot.my/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...