1st Mini Giveaway by NAMZ

Assalamualaikum! ^_^v

Sejak membuat blog ini pada tahun 2011, saya agak aktif. Yelah, blog baru. Macam - macam nak update. Tak gitu? Tapi sejak masuk tingkatan 5, saya jarang mengupdate sebab saya dah start masuk asrama. Lagipun sibuk dengan belajar *sebenarnya balik rumah membuta*. So, saya dah jarang mengupdate. Kalau update pon pasal K-pop aje. Tak ada apa yang menarik.psst saya kpoppers

Sekarang dah habis sekolah, dah tak ada alasan lah nak belajar tu. So, saya teringin nak buat mini giveaway memandangkan ini kali pertama saya menganjurkannya. Sebenarnya nak update bila hadiah2 dah siap. Tapi, kebarangkalian khamis ini saya telah masuk kerja. Takut tak ada masa.

Tujuan saya buat giveaway ialah hasrat saya yang ingin menjual craft felt yang dibuat oleh saya sendiri. Untuk permulaan saya ingin menjual satu produk sahaja. Tengok pada respon korang semua. Kalau ada rezeki, Insyallah bolehlah tambah.

Enough for those introduction, here the banner
1st time buat. Inilah jadinya. *buruk gilos*

Syarat - syarat:
  • Mestilah seorang Blogger dan duduk di semenanjung Malaysia
  • Follow blog yang tak seberapa ini
  • Buat satu entry yang bertajuk '1st Mini Giveaway by NAMZ'
  • Letak banner di atas dan link kan teros ke entry ini
  • tag seberapa ramai blogger yang korang nak (sekurangnya seorang lah kan)
  • Tinggalkan link entry anda di kotak komen.
Hadiah-hadiahnya:
Disebabkan ini 'mini' giveaway, so hadiahnya tak banyak sangat

Smile felt keychain

Dress Felt
Paper Clip Felt
Love Felt




Ini hanyalah sebahagian. Seperti yang saya cakap sebelum ni, hadiahnya belum siap. Jumlah hadiah mengikut kerajinan saya untuk menjahitnya. :p Pemilihan pemenang saya guna random.org.     

Tarikh giveaway ini berlangsung dari entry ini di post sehingga.... 26 April 2013

33 person read and comment:

mizzniya said...

join..
http://mizzniya.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Iema Gurlz said...

join ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Aziah Ezzati said...

Nak joined!!!! *_*

http://just2makeyousmile.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Ain Al-Khawlani said...

ain join :)

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Aimi Rahim said...

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

taShira Sha said...

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

cinta said...

http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Ween said...

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Rieya Ramlee said...

joined!

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

gula kapas said...

http://gulakekapas.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Aina Areen said...

aina join

http://blogmenang.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Hafidhzah Hasim said...

fiza join :)

http://akuedyedankoe.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Farahh said...

Join. :)
http://farahshafiekastory.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

teha marshellow yui said...

http://watasin.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

~Najah Mustapa~ said...

Salam :D
sy join http://najahmustapa.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Niel said...

salam
saia join:)
http://nielkpop.blogspot.com/2013/03/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Syuhada Salleh said...

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Syarifah Fyairus said...

http://sharyrus.blogspot.com/

Syarifah Fyairus said...

http://sharyrus.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Cik Puan Ila said...

Saya join...

http://lalazarryn.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Kedbery Ungu said...

saye join!
http://duniagadisungu.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

cik yaya said...

cik yaya join http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

zulaikhaa said...

join :)

http://randomtalking123.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Husna Izzati said...

join dear ^^

http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Ana Diera said...

http://arunahakirah.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

eyra dzuhairah said...

http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

fatin atikah said...

http://fatin04.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Fanaaaaaa said...

IKAAA!!! gua join lu punya 1st mini giveway...


http://farhanah-fan-hana-nana-ana-far.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

WANiE@WaN said...

join~

http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

Bonda Qalish said...

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz.html

ain gsc said...

ainur join!
http://bakaljenazahhere.blogspot.com/2013/04/1st-mini-giveaway-by-namz-deadline-26.html