GIVEAWAY BY ONIE

Hey, saya join GA lagi. Sepanjang ni, lelih kurang emm, 1....2....Dua je kot GA yang saya join and dua2 tak ada luck. my lanst GA for this year.heheh..ingat kan, onie ni saja je nak tukar kan unnie ke onie. rupanya, memang panggilan dia onie lah..hehe yelah, dia pun rasanya layak dipanggil unnie(kakak)..


Syarat-syaratnya:-

  • Mesti ada BLOG !
  • Buat tajuk entri ' GIVEAWAY BY ONIE'
  • copy banner onie kat atas tu sekali dengan link ye..
  • Jangan lupa like semua sponsor onie, onie akan cek SATU PERSATU (kan dah tercapslock,hiks)
  • Nak follow blog onie tu terserah pada anda, kalau ada perubahan pastu ampa tatau jangan marah onie,hehe...
  • sebarang syarat yang tidak dipatuhi automatik akan digugurkan,tiada aksi pilih bulu ...kena fair :)
  • pemenang dipilih dengan menggunakan random.org
  • top refferal akan ada habuan dari onie sendiri :)
  • haruslah listkan sponsor onie yeeeeeeeeeeee,copy terus pon boleyyyyy :)
  • lepas dah siap buat entri giveaway ni post a comment di entri ni,sekali sahaja ye... 
done onie..doa saya dapat..:D
nasib tak ada tag2. leceh, nak tag orang

1 person read and comment:

onie said...

sorry dear,mana bloglist SAYA PUNYA SHAWL? tak jumpa,huhu :"(

thank you join :)