Second year student!

Alohaaa sweetie. Dah lama sangat kan saya tak post. You know what, its a very hectic sem for me.  Oh. Lupa.  Saya dah masuk tahun kedua asasi!  Act dah final project pun.  Lol terukkan.  Dulu punya lah beria nak update blog.  Sekarang hampeh..  Haha

Btw,  sekarang kan sy dah final project. Nak lah jugak tunjuk antara project yg dah siap.  Hehe pstt.. Im an archi student.. Kalau korang tak tahu lah.  Hehe

Ahaha..  Sorry for the tunggang terbalik picture. Now saya tengah buat *not buat* emm lebih kepada idea untuk pavilion kat UIA gambang.  Dengar cerita design yg dipilih akan dibina betul2 kat sana.  Tak tahu lah kebenarannya.  Btw,  pavilion bukan yang kat KL tu tau!  Pavilion is a building that build in the garden.  Biasanya orang buat masjis or party kat sini.  Tak pun just untuk bersantai. Okay gambar kat atas tu baru site and location plan. Dekat nama kta nak bina pavilion tu. Okay..  Ni dia punya progressing of the building

Hanya perspective je la yang mampu.  Tu je yang sempat tangkap..  Huhu untuk bangunan lak,  kitorang kena buat multiview such as plan view, side view, front view and section view. Then proceed to axonomatric, one and two perspectives. Haaa complicated takkk..  Kata pun final project.. Haha wish me luck��

1 person read and comment:

A SY said...

You are tagged!
Please comment back!

http://blalalableh.blogspot.com/2014/12/giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html