Jom Menutup Aurat: Review Oversized Safiyya

Assalamualaikum!!!

First of all, sorry kalau kata kata ku kedengaran agak over because im excited you know!!! Meh aku cakap kat engkorang kenapa aku excited ni..

Jom usha blog ni jap (TOFU CRAFT), ni blogshop baru.. Aku ni dah lah peminat shawl secara tak langsung,

Shawl ni besar dan lebar even orang yang badan besar pun boleh cover your chest. Apa yang paling aku suka adalah shawl ni ada gabungan 3 warna.. TIGA!! So, senang nak matching dengan apa2 outfit. Dan dia ada banyak pilihan combination warna. Lebih kurang 30++. Yang paling aku suka warna electric blue. Warna dia amatlah menawan..

Jangan cakap "model cantik boleh arr nampak cantik, boleh arr" Jangan cakap macam tu okay semua ciptaan Allah cantik2 belaka..
Lagi satu aku suka hijau dia.. Halamak,, boleh padankan dengan baju fishtail gua


Dan kelebihan dia lagi adalah dia diperbuat daripada HIGH QUALITY CHIFFON, kalau cakap pasal harga, korang jangan lah bimbang harga dia RM35 dan sekarang diaorang ada buat promosi Year End Sale! Off to 20% .  So, harga dia jadi RM29! Murah kan? Dah lah Chiffon, Wide, murah lak tu. Jarang ada shawl chiffon yang besar harga bawah RM30 weyy.. Tapi ni exclude postage lah.. Promotion until 10st  January 2014.. Lagi satu,, okay gak kan kalau buat koleksi?? Sebab rambang mata kan, rembat semua.. hihi

Berminat, boleh message or whatsapp 017-8104713

3 person read and comment:

Farah Arina said...

cantik xD

Naruha Atsuko said...
This comment has been removed by the author.
Naruha Atsuko said...

Kan kan kan.. Berminat??