#Throwback Lawatan Pangawas

Assalamualaikum, tetiba aku rasa macam nak post gambar gambar aku dulu yang aku tak sempat nak tayang. Ekceli last year aku pergi lawatan pengawas. It was soooo daebak and exciting! Bayangkan, bila je aku nak jejak i-City dan KLCC? Tapi lawatan ini telah memberiku peluang itu. Thanks to Cikgu Roshimah kerana telah membuat lawatan ini.. tsk tsk

Yang paling, sedih part tangkap gambar. Aku dah laa photoholic tapiiiiii masa tu aku tak ada handphone yang okay atau camera. Handphone aku memang lah ada camera tapi cuba bayangkan, dengan battery yang gila kau nak tangkap gambar macam mana. Punyalah aku charge phone aku berjam jam, lima belas minit kemudian dah kong. Meresap wey aku dengan phone sendiri..

Tapi sesuatu telah terjadi, tetiba je aku boleh rapat dengan sorang budak ni. Thanks to Opie lah sebab Opie lah aku dapat guna camera dia. Tapi sebenarnya masuk dalam gambar gambar dia. haha Nasib baik dia ni jenis yang melayan (kot).Dia ikot je kitorang pergi mana. Tapi aku banyak dengan dia masa kat i-citylah..

Tapi dalam Snow Walking aku tak dengan Opie sangat. Aku banyak dengan Hajar. So, gambar aku banyak kat Hajar. Malang tak berbau, belum sempat pun aku amik gambar tu dari Hajar, handphone dia telah masuk ke dalam lobang tandas. How sad..

AMARAN: PEDULIKAN MUKA AKU SEBAB AKU SELEKEH SANGAT.. SERIOUSLY


0 person read and comment: