Esok lah Hari nya

yum yum sushi
Lepas je habis SPM, ni lah kali kedua saya online dan buka blog. Yelah kat rumah tak ada internet. sedih nye. in pun pergi cyber cafe. and I have 2 hours before the time is end and i will not open this blog until 3 month later. (disaster english). you know why? Because I will go to PLKN TOMORROW for 3 month. waaaa! Saya akan rindu keluarga saya dan blog ni.

Rindu kwan2 kat sekolah lame. Diorang cakap saya mungkin akan dapat kawan yang ramai kat sana. Tapi, masalahnya, diorang tu gila - gila macam kawan saya tak. tak pe lah belum pergi lagi dah fikir macam - macam.

Sejak kerja kat kedai runcit ni, perangai saya dah lain sikit. selalu tersenyum. peramah. haha dulu, nak senyum kat orang pun susah. Pergi PLKN nanti, saya nak jadi aktif. No more pasif and negative. Tak nak jadi pemalu. Insyallah doakan ye.

Lupa nak cakap, kem PLKN saya dekat Kem Sembrong, ayer Hitam. nasib baik dekat Johor je . Dekat dengan rumah mak cik. Boleh la dia lawat nanti.

Baru - baru ni, say ada kenal dengan satu abang ni (abang ke? 24 tahun) untung nya dia pun orang batu pahat. Dia tahu kat mana Kem PLKN tu. Tapi setakat tu je lah hubungan kitorang. Aku kenal dia pun sebab dia salah nombor. ( tk tahu la betul tak apa yang dia cakap tu.)

Saya hampir habis pack barang memandang kan barang yang nak dibawa banyak sebab 3 bulan merantau. So, bilik berselerak nak mam. tadi pun baru beli makanan such biskut dan jajan. yelah, orang dah gaji. baru gaji semalam. dapat RM 240 je sebab kerja setengah bulan. 


PLKN siri 10/2013
Hwaiting, Ganbatte, Good Luck, Selamat Berjaya Atikah!!! Haipp

2 person read and comment:

Fanaaaaaa said...

hehehe.. giler-giler ke kiteorang nihh?

good luck and semoga impian awak kat sana tercapai kay.

jangan lupakan kiteorang!!!

nihh kita balas komen awak..
http://farhanah-fan-hana-nana-ana-far.blogspot.com/2012/12/perpisahan.html

i'll miss u a lot ika!!!

Naruha Atsuko said...

miss u too..; XD