SUN D (^_^)

Assalamualaikum,,, da lame aq x update blog nie..banyak laa halangan..firstly, laptop rosak.. nie pown gne laptop ayah...huhu die xtawu..secondly, aq teramat lah busy dengan note KA..walaupun dah 3 hari wat nota tu, tetap x siap2 lagi MyEm0.Com(tu laa akibat suke tangguh kerja :p) akibatnye? tawu2 je la...OF COURSE laa kene denda...haha..tp xheran pun sbb da selalu kne berdiri (sbb xdpt jwb soalan)..ok thirdly, mase aq boley ON laa Mr. Idea x muncul2..mase aq x ON, mcm2 la idea muncul..

so, sekarang dah ON n idea ad la skit2..aq nk wt entry ikut hati aq la..boleh tak??hehe..aq nk cite pasal kat sekolah... nape kat sekola? mesti la sbb mase aq lbey banyak di luangkan mase kat sekolah..sekolah pe?
mestilah sekolah teknik nombar satu di Malaysia..SM Teknik Johor Bahru..haha banyak cakap pulak aq nie..sebenanye aq bukannye nk ckp banyak2..nnt orang yg bace bosan pulakkan (mcm la ad orang nk bce)

kalau korang pena lawat blog aq, aq ad tarok daisypath.. atikah&ilham...tapi sekarang da xde sbb budak tu da benci aq.MyEm0.Com.memula aq frust gler..tapi ble lame2 buang mase je kan ingatkan kt orang yg xingat kte...mase aq ngan die dlu, sikit pun aq xpandang laki lain..serious, xtipu..aq nie bukannye playgirl..time tu, ad sorang budak kelas aq ni, aq pasan die selalu pandang aq..aq tawu aq rabun, tapi jelas2 die mate die tgk kt tempat aq... aq menyampah gile ngan die tuMyEm0.Com..xde bende lain ke nk perhatikan...ni yang wat x selese nie..nk ketawe pon kne control..yela, aq wat cmtu sbb aq da ad I..yela, aq kan takkan pandang laki selagi aq ngan die..aq tak kisah..

bila I da benci aq, aq mula pandang laki lain..bukn nak cakap gatal, tapi lumrah pompuan kn nafsu nk pandang laki...dulu, aq wat bodoh je ngan pandangan budak kelas aq tuh..tapi sekarang, da tak wat bodo je..aq kadang2 tak suke dipandang cmtu...aq pandang die balik dengan harapan yg die pasan kalau dipandang ganji akan rase xselese...MyEm0.Com

tapi, tak sangke,, pandangan aq selame nie kt die buat aq jatuh hati kat die...sekarang baru aq percaya orang cakap 'DARI MATA TURUN KE HATI'..aq memang x sangke laa..aq baru pasan yang die nie cute gak..walaupun die tinggi, tapi ianya tak menjejaskannya untuk tampil cute...haha mesti nk muntah bace ayt tadi..aq pn rase nk muntah..tapi, apakan daya, aq tak tawu nk describekan mcm mana..heheMyEm0.Com

aq, mira, fana ngan miza panggil die dgn panggilan Sun D..nape??haha sun tu singkatan dari 'sunsilk'...name ni budak laki AWAM 2 yang bg..jhatkan diorang..diorang panggil budak tu sunsilk sbb rambut budak tu pelik sikit...eh,,,eh,,, bukan sikit dah..bagi aq pelik banyak nie...haha takpela Sun D, janji cute kn??huhu...ok balik pade td..nape Sun D?? haha biarlah rahsia..

aq selalu la pandang gak die..antare fakta2 yg aq tawu pasal die MyEm0.Com :

1) aq suke ble tgk mate die..tu yang buat aq minat kt die..
2) dan senyuman die gak
3) ni yang len sikit dari dak laki lain..Sun D ketawe tutup mulut...OMG!! lagi nampak cuteMyEm0.Com..sopan gitu..bukan mcm dak laki lain, nak ketawe, main ledakkan je..aq tabik spring lah kt Sun D..
4) paling tinggi kat kelas 4 Awam 2..cikgu selalu suruh die padam papan putih
5) nie yang susah ni...die takde phone tawu tak?!! baru nk gatal2 mintak nmbe phone...haha
6) tak kecoh...(tu yg aq suke)...susah gak minat laki yg kecoh nie(bagi aq lar)...aq tak suke sgt laki kecoh...no no no..MyEm0.Com
7) suke tak siap kerja sekolah...haha..selalu kne aim ngan cikgu tapi tak la semua..bukan mcm Idzham ngan Hanafi Ayub, sume cikgu aim diorang..haha kecoh sangat
8) dulu die sekolah SMK Dato' Usman Awang..(betol kew ejaan?)
9) die selalu main2 ngan rambut die..tak tawu pe tujuan sebenar die pegang rmbut die..mungkin nak betulkan rambut tapi yg penting, die selalu belek die punye rambut..mungkin sbb rambut die yg pelik kowt..MUNGKIN SHJ.
10) dan yang paling penting,,,,,, SUN D SINGLE...:D


setelah penat menulis sambil tersenyum, aq meminta izin untuk undurkan diri..bagi aq, da panjang dah aq talis nie...aq akhiri entry nie dgn Assalamualaikum n selamat sejahtera...Adios..SAYONARA ^_^

2 person read and comment:

eyka|mira said...

wahahahah jangan lah ckap same klas XD. kalo si ros yang kepoh tu bace XD

Ika said...

mira: hahaha...;)
to:aziehan
kalo bce entry niey, bdk 2 sbenarnye msok lpas kw pgi n skarang die da kluar balek..so,jgn cri ea sape..